Szállítás

Mennyibe kerül? 

15.000.- forint számlaérték felett a szállítás Magyarországon ingyenes és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk. 

15.000.- forint számlaérték alatt Paypal, bankkártyás és előre utalásos fizetéssel 1200.-, utánvétes fizetéssel 1700.-, forintba kerül Magyarországon és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk.

*A lisztbolt.hu vállalja, hogy a 14.00 óra előtt megrendelt termék(ek)et, a raktárkészlet függvényében, a megrendelés másnapján futárszolgálattal elküldi a Vevőnek, amennyiben kiszállítást kért. A raktárkészleten lévő, de valamilyen egyéb okokból mégsem kiszállítható (korábbi megrendelés során más megrendelő számára félretett) termék(ek) esetében változhat a kiszállítási idő. Ilyen esetben tájékoztatjuk kedves megrendelőnket a várható beszerzési és kiszállítási időpontról. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek, ha valamilyen okból ez nem történik meg úgy még egyszer megpróbálja a futárszolgálat.

Sikeres megrendelés esetén visszaigazoló e-mailt küldünk megrendeléséről. A megrendelés alapján elkészült számlát annak elkészültekor elküldjük a megadott e-mail címre. (Legyen kedves a levélszemét mappát is ellenőrizni, mert előfordulhat, hogy oda érkezik meg az e-mail)

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?           

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatja a futárszolgálat, megjelölve azt a 3 órás időintervallumot, amikor megkísérli a kiszállítást. Az e-mailben elküldik a futár telefonszámát, így közvetlenül vele is tud egyeztetni. Megrendelése után, lehetősége van kiválasztani, hogy a megrendelt termék(ek)et melyik megadott napon szállítsa ki a futárszolgálat. Amennyiben a csomag sérülten érkezik meg, szíveskedjék kárigény bejelentő dokumentumot kérni a futártól. 

Honnan tud meg bővebb információkat a csomagjáról?

Csomagja összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben küldünk értesítést. A felvételről, a csomag azonosító számáról és az utánvét összegéről e-mail-ben küldünk értesítést. (Legyen kedves a levélszemét mappát is ellenőrizni)

Nem találta otthon a futár? Ingyenesen újra kiszállítjuk!

Amennyiben a futár az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt, vagy az emailben elküldött telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat még két alkalommal díjmentesen megkísérli a kiszállítást. Ha a kézbesítés sikertelen volt, a futárszolgálat a küldeményt visszaszállítja hozzánk. Az újonnan kiküldött termék(ek) árára és szállítási díjára sajnos már nem áll módunkban kedvezményt kínálni.

Futárszolgálat 4 órán belül:

Kerékpáros szállító partnerünk a Pikk-Pakk futárszolgálat. A szolgáltatásokat és az árakat a pikk-pakk oldalon találja meg.