Rendelés házhozszállítással

Mennyibe kerül? 

15.000.- forint számlaérték felett a szállítás Magyarországon ingyenes és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk. 

15.000.- forint számlaérték alatt Paypal, bankkártyás és előre utalásos fizetéssel 1600.-, utánvétes fizetéssel 1990.-, forintba kerül Magyarországon és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk.

*A lisztbolt.hu vállalja, hogy a 14.00 óra előtt megrendelt termék(ek)et, a raktárkészlet függvényében, a megrendelés másnapján futárszolgálattal elküldi a Vevőnek, amennyiben kiszállítást kért. A raktárkészleten lévő, de valamilyen egyéb okokból mégsem kiszállítható (korábbi megrendelés során más megrendelő számára félretett) termék(ek) esetében változhat a kiszállítási idő. Ilyen esetben tájékoztatjuk kedves megrendelőnket a várható beszerzési és kiszállítási időpontról. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek, ha valamilyen okból ez nem történik meg úgy még egyszer megpróbálja a futárszolgálat.

Sikeres megrendelés esetén visszaigazoló e-mailt küldünk megrendeléséről. A megrendelés alapján elkészült számlát annak elkészültekor elküldjük a megadott e-mail címre. (Legyen kedves a levélszemét mappát is ellenőrizni, mert előfordulhat, hogy oda érkezik meg az e-mail)

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?           

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatja a futárszolgálat, megjelölve azt a 3 órás időintervallumot, amikor megkísérli a kiszállítást. Az e-mailben elküldik a futár telefonszámát, így közvetlenül vele is tud egyeztetni. Megrendelése után, lehetősége van kiválasztani, hogy a megrendelt termék(ek)et melyik megadott napon szállítsa ki a futárszolgálat. Amennyiben a csomag sérülten érkezik meg, szíveskedjék kárigény bejelentő dokumentumot kérni a futártól. 

Honnan tud meg bővebb információkat a csomagjáról?

Csomagja összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben küldünk értesítést. A felvételről, a csomag azonosító számáról és az utánvét összegéről e-mail-ben küldünk értesítést. (Legyen kedves a levélszemét mappát is ellenőrizni)

Nem találta otthon a futár? Ingyenesen újra kiszállítjuk!

Amennyiben a futár az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt, vagy az emailben elküldött telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat még két alkalommal díjmentesen megkísérli a kiszállítást. Ha a kézbesítés sikertelen volt, a futárszolgálat a küldeményt visszaszállítja hozzánk. Az újonnan kiküldött termék(ek) árára és szállítási díjára sajnos már nem áll módunkban kedvezményt kínálni.

GLS CsomagPont és GLS Csomagautomata:

15.000.- forint számlaérték felett a szállítás Magyarországon ingyenes és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk. 

15.000.- forint számlaérték alatt Paypal, bankkártyás és előre utalásos fizetéssel 1400.-, forintba kerül Magyarországon és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk.

Több mint 400 településen és több mint 1000 átvevőhelyen. A szolgáltatás megrendelésével a megrendelését a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítjuk ki, ahol a vásárló 24 órán belül átveheti a megrendelt árut. A címzettnek emailben küldünk tájékoztatást, ha az árut kiszállítottuk a kiválasztott GLS CsomagPontba. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. A második és negyedik munkanapon ismételt értesítőt (emailt) küld a  GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. GLS Automatába történő feladás esetén a feladható maximális csomagmérete: 42 cm magas * 51 cm mély* 39 cm széles.

MPL futárszolgálat:
Postán maradó, PostaPont, MPL csomagautomata:

15.000.- forint számlaérték felett a szállítás Magyarországon ingyenes és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk. 

15.000.- forint számlaérték alatt Paypal, bankkártyás és előre utalásos fizetéssel 1400.-, forintba kerül Magyarországon és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk.

Ön dönt a kézbesítés helyszínéről: küldeményeit címezheti akár átvételi helyeink egyikére is. A PostaPontra való és Csomagautomatás kézbesítése előnye, hogy a címzett a szokásos napi útvonalába illesztheti és akár egy tankolással, bevásárlással, csekkfeladással egyidejűleg is intézheti a csomagátvételt.

PostaPontra való kézbesítés esetén a címzett elektronikus értesítést (e-mailt vagy sms-t) kap a csomag érkezéséről, amennyiben az elérhetőségét megadta. Ezt követően a csomagok a feladó rendelkezésétől függően 5 vagy 10 munkanapon keresztül vehetők át. A lejárati idő előtt két nappal a címzett részére ismételt elektronikus értesítést küld a Posta. A PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet.

A Csomagautomaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. Az átvétel egyszerű és gyors, nincs sorban állás, csak néhány gombnyomás. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig bármilyen súlyú csomag átvehető.

Küldje postára csomagjait! A postai csomagátvétel egy rendkívül költséghatékony és kényelmes megoldás, amelyet az ország legkiterjedtebb hálózata lát el. Használatával címzettje időt, Ön pedig költséget takaríthat meg. A postai PostaPontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 30 kg lehet.

Futárszolgálat 4 órán belül:

Kerékpáros szállító partnerünk a Pikk-Pakk futárszolgálat. A szolgáltatásokat és az árakat a pikk-pakk oldalon találja meg.