Rendelés házhozszállítással

Mennyibe kerül? 

5.000.- forint számlaérték felett a szállítás Magyarországon ingyenes és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk. 

5.000.- forint számlaérték alatt Paypal, bankkártyás és előre utalásos fizetéssel 500.-, utánvétes fizetéssel 1000.-, forintba kerül Magyarországon és akár 1 munkanapon* belül kiszállítjuk.

*A lisztbolt.hu vállalja, hogy a 14.00 óra előtt megrendelt termék(ek)et, a raktárkészlet függvényében, a megrendelés másnapján futárszolgálattal elküldi a Vevőnek, amennyiben kiszállítást kért. A raktárkészleten lévő, de valamilyen egyéb okokból mégsem kiszállítható (korábbi megrendelés során más megrendelő számára félretett) termék(ek) esetében változhat a kiszállítási idő. Ilyen esetben tájékoztatjuk kedves megrendelőnket a várható beszerzési és kiszállítási időpontról. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek, ha valamilyen okból ez nem történik meg úgy még kétszer megpróbálja a futárszolgálat.

Sikeres megrendelés esetén visszaigazoló e-mailt küldünk megrendeléséről. A megrendelés alapján elkészült számlát annak elkészültekor elküldjük a megadott e-mail címre. (Legyen kedves a levélszemét mappát is ellenőrizni, mert előfordulhat, hogy oda érkezik meg az e-mail)

Mikor és hogyan történik a kiszállítás?           

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatjuk, megjelölve azt a 3 órás időintervallumot, amikor a futárszolgálat kiszállítja a megrendelését. Megrendelése után, lehetősége van kiválasztani, hogy a megrendelt termék(ek)et melyik megadott napon szállítsa ki a futárszolgálat. Amennyiben a csomag sérülten érkezik meg, szíveskedjék kárigény bejelentő dokumentumot kérni a GLS futártól. 

Honnan tud meg bővebb információkat a csomagjáról?

Csomagja összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben küldünk értesítést. A felvételről, a csomag azonosító számáról és az utánvét összegéről e-mail-ben küldünk értesítést. Csomagja státuszát bármikor ellenőrizheti a GLS Track&Trace weboldalon. 

Ha ütemezett kiszállítást kér (a csomagot az előre megadott 2 órás időintervallumon belül kézbesítse a GLS, 8-20 óra között), annak 3000.- forint a díja. Ezt a díjat 5.000.- forint feletti vásárlás esetén sem tudjuk sajnos átvállalni, minden esetben a megrendelőt terheli. Az alábbi településeken vehető igénybe a szolgáltatás: Budapest, Békéscsaba, Cegléd, Debrecen, Dunaföldvár, Eger, Esztergom, Fertőszentmiklós, Gödöllő, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Kiskunhalas, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Püspökladány, Salgótarján, Sárospatak, Siófok, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Törökszentmiklós, Vác, Vásárosnamény, Veszprém, Zalaegerszeg. A megrendelése során a megjegyzés rovatban legyen kedves feltüntetni, ha ezt a szolgáltatást szeretné igénybe venni, a 2 órás időintervallum megjelölésével.

Nem találta otthon a kézbesítő? Ingyenesen újra kiszállítjuk!

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat még két alkalommal díjmentesen megkísérli a kiszállítást. Az első kézbesítéstől számítva 5 munkanapig raktározza a küldeményt a futárszolgálat. Ha ez idő alatt sem a címzett nem jelentkezik, sem a címnyomozás nem vezet eredményre, a GLS Csomag-Logisztikai Kft. a küldeményt visszaszállítja hozzánk. Az újonnan így kiküldött termék(ek) árára és szállítási díjára sajnos már nem áll módunkban kedvezményt kínálni. 

Futárszolgálat 4 órán belül:

Kerékpáros szállító partnerünk a Pikk-Pakk futárszolgálat. A szolgáltatásokat és az árakat a pikk-pakk oldalon találja meg.

Szerződött futárszolgálati partnerünk elérhetőségei:

GLS Futárszolgálat:

Telefonszám: +36-29-886-670

E-mail: info@gls-hungary.com

Nyomonkövetés >> (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a csomagszámot)