Fizetési módok

Fizetés személyes átvétel esetén üzleteinkben Készpénz vagy bankkártya

Üzleteinkben készpénzzel, bankkártyával illetve Libra ajándékutalvánnyal fizethet.

 

Fizetés készpénzben a futárnál - Utánvétel

A megrendelt termék(ek) árát, valamint a szállítás díját (abban az esetben ha 15000 Ft számlaérték alatt vásárolt) a csomag átvételekor a futárnak fizeti. Amennyiben bizonylatra is szüksége van a kifizetett összegről, úgy azt legyen kedves jelezze a futárnak. Mostantól már bankkártyával is kiegyenlítheti az utánvét összegét a futáránál található mobilterminálon keresztül.

Fizetés bankkártyával - K&H bankkártyás fizetés

A megrendelése alapján elkészített számlát e-mail-ben küldjük el Önnek a bankkártyás fizetéshez szükséges URL-lel és egyedi kóddal együtt. Ha a mellékletben szereplő számlát elfogadja, az e-mailben szereplő URL-re kattintva a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. Holnapjára kerül, ahol fizethet bankkártyájával a kártya számának és lejárati dátumának megadásával.

A fizetés a KHB bank által kibocsátott Visa Electron és Cirrus Maestro bankkártyávalbármely bank által kibocsátott dombornyomott Visa,EC/MC, JCB kártyák és internetes kártyák használatával a bankkártya szám, a lejárati dátum és a kártya hátoldalán található ellenőrző szám utolsó három számjegyének megadásával történik.

A Kereskedelmi és Hitelbank Rt. a sikeres vásárlást követően kibocsát a tranzakcióról egy engedélyezési számot, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a Kereskedelmi és Hitelbank hibaüzenetben közli a hiba okát.

PayPal bankkártyás fizetés - PayPal

Amennyiben fizetés módként a PayPal fizetést választja, a megrendelt könyvekről készült számla számát és végösszegét tartalmazó e-mail-t küldünk a megadott címre az alábbi logóval:

A Pay Now gombra kattintva a PayPal felület két lehetőséget kínál a számla kiegyenlítésére:

  1. a saját (már létező) fiókon keresztül való fizetést
  2. bankkártyás fizetést  

Ahogy jelzi a rendszer, hogy sikeres volt a tranzakció, elkészítjük a csomagot és munkanapokon délután 5-7 óra között átadjuk a GLS Futárszolgálatnak. Ezzel egy időben értesítő e-mail-t küldünk, amely tartalmazza a csomag azonosítószámát is.

Fizetés előre utalással - Előre utalás

A megrendelése alapján elkészített proforma számlát e-mail-ben küldjük el Önnek. Ha a mellékletben szereplő számlát elfogadja, a számla sorszámának feltüntetésével és az azon feltüntetett határidõig kell átutalja a megadott bankszámlára a proforma számla összegét. Bankszámlaszám: K&H:10200823-22221582-00000000. A ki nem fizetett rendeléseket a határidõ lejárta után rendszerünk törli, nem áll módonukban teljesíteni. Az átutalás beérkezte után kiállítjuk majd a végszámlát, melynek elkészültérõl ismét e-mail-ben küldünk értesítést.