Barbra Streisand: Essential - ének-zongora-gitár

ISBN: M575606003
Szerző: Barbra Streisand
Oldalszám: 250
Kötés: Puhakötés
Kiadás éve: 2005
Formátum: Kotta
Kiadó: HL
Nyelv: -

Értékelés(Még nem érkezett értékelés.)

Ár: 11 900 Ft

Készlet: 1-10 darab


(I Stayed) Too Long At The Fair
A Piece Of Sky
A Sleepin' Bee
All I Ask Of You
All In Love Is Fair
As If We Never Said Goodbye
Children Will Listen
Coming In And Out Of Your Life
Cry Me A River
Don't Rain On My Parade
Evergreen (A Star Is Born)
Happy Days Are Here Again
He Touched Me
I Finally Found Someone
I've Dreamed Of You
Lazy Afternoon
Lover, Come Back To Me
My Heart Belongs To Me
My Man
No More Tears (Enough Is Enough)
Not While I'm Around
On A Clear Day (YouCan See Forever)
Papa, Can You Hear Me?
Putting It Together
Second Hand Rose
Send In The Clowns
Since I Fell For You
Someday My Prince Will Come
Stoney End
Tell Him
The Main Event/Fight
The Way We Were
What Are You Doing TheRest Of Your Life?
Woman In Love
You Don't Bring Me Flowers
You'll Never Walk Alone


Még senki nem írt értékelést ehhez a termékhez.

Ajánljuk még

A kategória toplistája